Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 27.05 - 02.06

2019. 24-мата живи интелектуалци на България, пред които се покланяме!

Честит 24-ти май!

Life преди 4 години

Ако съзирате непознато лице на някоя от двадесет и четирите портретни снимки, изобразяващи двадесет и седем на брой лица, в галерията горе>>>, предоставяме ви възможност да се запознаете сега - отчасти по случай 24-ти май, отчасти просто защото ценим неизмеримо всичко, което правят. За втора година имаме възможността да представим кратък списък с едва малка част от достойните, упорити, амбицирани, талантливи и трудолюбиви БЪЛГАРИ, които формират физиономията и характера на Културата в наши дни. Забележителни хора, които, въоръжени с таланта, постоянството и надеждността си, не поставят, а разширяват все повече и повече границите на културното ни наследство. Дават повод за гордост и дори могат да бъдат обединени под прозвището "СЪВРЕМЕННИ БУДИТЕЛИ", защото от такива винаги има нужда.

Поклон и адмирации пред таланта, знанията, възможностите и високите цели на всеки един от будителите-вдъхновители! Честит празник!


Списъкът от 2017-та си припомняме ТУК, защото 2х24 будители са повече от 24!

2017. 24-те живи интелектуалци на България, пред които се покланяме!

More Life

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.