Седмичен ХОРОСКОП - 27.05 - 02.06

Astro преди 4 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица ще се натоварите с ангажименти, свързани с подготовката на някакво събитие, събиране, изпълняване на важно обещание или друго подобно. Действията или думите на ваш роднина ще ви накарат да се замислите за някои от плановете или личните ви взаимоотношения.

Конфликти или напрежения, които вече са факт, сега ще намерят естественото си решение и проявление. Ще осъзнаете, че късметът в живота ви са хората, които имате около себе си. Недоволството ви ще предизвика недоволство и от страна на останалите, а любовта ви към другите, ви носи само и единствено още любов – изборът е ваш!

Чувствате нескрито задоволство от действията или думите на човек, към чиято лоялност сте имали съмнения или сте подхождали с известно недоверие.

Неприятна ситуация или събитие, свързано с колега или клиент, не е изключено на работното ви място.

Представителите на Риби ще прекарват повече време в интимни или романтични преживявания, независимо от семейното им положение и ще бъдат много фокусирани върху личния си живот, личните интереси и желания, което може да ги накара да изглеждат егоисти в очите на другите.

Хороскоп

Още от Astro