Седмичен ХОРОСКОП - 27.05 - 02.06

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, избягвайте да правите предварителни планове за предстоящата седмица. Най-добре би било да оставите нещата да се развиват естествено. Като теглите чертата в края на седмицата, определено ще бъдете изненадани от сполуките, през които сте преминали. Въпреки това, ще бъдете разочаровани или разтревожени от неприятни новини, засягащи някого, когото познавате.

Периодът не е особено благоприятен за закупуване на домакински уреди, смяна на мебели и пр. Вероятно ще има проблеми, които ще ви причинят различни негативни емоции и преживявания. Избягвайте да давате личните си вещи на други хора или да приемате такива за временно ползване.

Любовният ви живот няма да донесе никакви изненади. Приемането на реалността във взаимоотношенията ви ще бъде особено важен аспект, ако целите да осигурите хармония и мир за самите себе си. През седмицата (предимно необвързаните представители на този зодиакален знак) могат да получат покана за запознанство, любовна кореспонденция или да създадат нов романтичен виртуален контакт, който ще се развива в следващите дни и седмици.

Оставите събитията да се развият естествено без никакъв натиск или манипулация от ваша страна – последвалото само може да ви изненада.

Представителите на Телец ще преживеят ситуация, в която ще им е трудно да приемат, че са на губещата страна на една ситуация или че са вложили напразно усилие в нещо, което няма бъдеще.

Хороскоп

Още от Astro