Следва

Уличният стил на звездите: Style queen Виктория на мач на Old Trafford

#ootd: Гери Баева

mondays...

All fashion преди 4 години

Стартираме седмицата с добре познато ви, любимо наше, момиче - ей, така, напук на облаците и биполярните проблеми на времето, искаме да ни е цветно, усмихнато и тренди.

Вдъхновяваме се стилистично от Гери Баева, която лежерно, но същевременно изключително шикозно, ни показва как една визия може бързо, бързо от дневна градска да мине във вечерна и много елегантна>>>



"Рокля или пола - това съм аз! А последните години и по солея ще ме
познаете. Шегуват се с мен, че ги колекционирам... Тенденциите днес са сякаш създадени за мен - всичко да си отива с кецки, за да "тичам" по хилядите служебни задачи през деня."

Любима рокля цвят пудра с цветни аксесоари в спортно-елегантен стил, а пак тя само със смяна на обувките, чантата и шала става съвършен вечерен аутфит.



Косата е стилизирана в небрежни къдрици, а ако искам вечерна по-стилна визия разресвам и стават гладки вълни. Лек и освежаващ грим, като скулптурирам лицето, но с бронзиращ хайлайт и класическия - озаряващ за сияйна и жива визия.

Това съм аз, типично градско момиче.




рокля Marella
чанта iBlues
яке iBlues
шал Marella
кецове Massimo Dutti




рокля Marella
клъч Penny Black
колие Max&Co
шал Max&Co
сандали Max&Co




#tobecocogirl #trendseter #fashionista #allfavouritebosslady #dresslover

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.