Следва

Да или Не: На Гуинет черният бански за 635 лева?

Кой отпразнува колаборацията на Giambattista Valli и H&M в Кан заедно с Кендал Дженър и Киара Ферани?

Броим дните до ноември, когато колаборацията ще придобие реални форма и обем.

All fashion преди 4 години

Новата дизайнерска колаборация на H&M е с базирания в Париж майстор на красотата, кутюра и изтънчения стил - италианеца Джамбатиста Вали. Дългоочакваната новина бе разгласена във вечерта на гала събитието amfAR в Кан, където самият Джамбатиста и творческият съветник на H&M, Ан-Софи Йохансон, минаха по червения килим заедно с Кендал Дженър, Крис Лий, Киара Ферани, H.E.R, Бианка Брандолини и Рос Линч, облечени в бляскави модели от уникалната лимитирана предпремиерна колекция от колаборацията Giambattista Valli x H&M.

Част от колекцията-колаборация бе поместена в избрани бутици на шведския гигант, ден след звездното й промотиране - на 25-ти май - но в основната си част, Giambattista Valli x H&M няма да дебютира нито ден преди 7-ми ноември 2019-та.

"Развълнуван съм от тази колаборация: H&M ми дава възможност да представя виждането си за стил и отличителност на красотата пред по-широка аудитория. Целта е да споделя любовта си към красотата, да бъда част от щастливите мигове на хората и да помагам за създаването на любовни истории по целия свят", казва Джамбатиста.



"Във възторг сме от сътрудничеството с Джамбатиста Вали. Той е безспорен майстор на висшата мода, с талант за създаване на незабравим силует. Фактът, че можем да предложим неговите емблематични модели на клиентите ни, е просто сбъдната мечта. С нетърпение очакваме реакциите им!", казва Ан-Софи Йохансон, Творчески съветник в H&M.

След Balmain, Erdem и Moschino в последните три години, светът тръпнеше в очакване да разбере кой дизайнер ще избере H&M за традиционната си колаборация. Трудно скриваме вълнението си от вече внесената яснота по въпроса, имайки предвид що за очарование будят креациите на Giambattista Valli у всички ни. Лимитираната предпремиерна колекция Giambattista Valli x H&M се появи в 12 избрани магазина на H&M в цял свят на 25-ти, за да даде на феновете бегла представа за вълнуващата колаборация, пълна с изненадващи стилови решения, а едва неколцина успяха да се сдобият с наброяващите петнадесет, пуснати в продажба модела. Останалата част от колекцията ще се появи в цял свят на заветния 7-ми ноември - остават точно 164 дни или 3 936 часа. Stay tuned!

В галерията горе>>> можете да разгледате отблизо кои бяха специалните гости на премиерата, както и да се ориентирате какво да очаквате от кутюр колаборацията по това с какво са облечени.



Вижте предпремиерните модели, с които бе анонсирана колекцията на hm.com.

Прочетете повече за колаборацията Giambattista Valli x H&M на hm.com/magazine.

More All fashion