Следва

Да или Не: На Гуинет черният бански за 635 лева?

Кой отпразнува колаборацията на Giambattista Valli и H&M в Кан заедно с Кендал Дженър и Киара Ферани?

Броим дните до ноември, когато колаборацията ще придобие реални форма и обем.

All fashion преди 4 години

Новата дизайнерска колаборация на H&M е с базирания в Париж майстор на красотата, кутюра и изтънчения стил - италианеца Джамбатиста Вали. Дългоочакваната новина бе разгласена във вечерта на гала събитието amfAR в Кан, където самият Джамбатиста и творческият съветник на H&M, Ан-Софи Йохансон, минаха по червения килим заедно с Кендал Дженър, Крис Лий, Киара Ферани, H.E.R, Бианка Брандолини и Рос Линч, облечени в бляскави модели от уникалната лимитирана предпремиерна колекция от колаборацията Giambattista Valli x H&M.

Част от колекцията-колаборация бе поместена в избрани бутици на шведския гигант, ден след звездното й промотиране - на 25-ти май - но в основната си част, Giambattista Valli x H&M няма да дебютира нито ден преди 7-ми ноември 2019-та.

"Развълнуван съм от тази колаборация: H&M ми дава възможност да представя виждането си за стил и отличителност на красотата пред по-широка аудитория. Целта е да споделя любовта си към красотата, да бъда част от щастливите мигове на хората и да помагам за създаването на любовни истории по целия свят", казва Джамбатиста.



"Във възторг сме от сътрудничеството с Джамбатиста Вали. Той е безспорен майстор на висшата мода, с талант за създаване на незабравим силует. Фактът, че можем да предложим неговите емблематични модели на клиентите ни, е просто сбъдната мечта. С нетърпение очакваме реакциите им!", казва Ан-Софи Йохансон, Творчески съветник в H&M.

След Balmain, Erdem и Moschino в последните три години, светът тръпнеше в очакване да разбере кой дизайнер ще избере H&M за традиционната си колаборация. Трудно скриваме вълнението си от вече внесената яснота по въпроса, имайки предвид що за очарование будят креациите на Giambattista Valli у всички ни. Лимитираната предпремиерна колекция Giambattista Valli x H&M се появи в 12 избрани магазина на H&M в цял свят на 25-ти, за да даде на феновете бегла представа за вълнуващата колаборация, пълна с изненадващи стилови решения, а едва неколцина успяха да се сдобият с наброяващите петнадесет, пуснати в продажба модела. Останалата част от колекцията ще се появи в цял свят на заветния 7-ми ноември - остават точно 164 дни или 3 936 часа. Stay tuned!

В галерията горе>>> можете да разгледате отблизо кои бяха специалните гости на премиерата, както и да се ориентирате какво да очаквате от кутюр колаборацията по това с какво са облечени.



Вижте предпремиерните модели, с които бе анонсирана колекцията на hm.com.

Прочетете повече за колаборацията Giambattista Valli x H&M на hm.com/magazine.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 24 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.