Следва

Лененото Кралство

Да или Не: На Гуинет черният бански за 635 лева?

money talks...

All fashion преди 4 години

Очевидно, всяко себеуважаващо се момиче, освен малка черна рокля, трябва да има в гардероба си и малки черни бикини.

По възможност от колекцията с бански костюми на Гуинет Полтроу Goop и по възможност струващи скромната сума от 635 лева...


46-годишната актриса нажежи до червено страстите в Instagram, публикувайки черно-бял кадър. На фотоса Гуинет позира в noir бански от две части, от гамата на G. Label, който подчертава по безупречен начин завидните й форми.


Показвайки стегнат корем и тонизирани крака, не може да й отречем на майката на две деца, че изглежда наистина чудесно, докато се отпуска на стълбите в оскъдни гащета с висока V-образна кройка и така модерното triangle горнище.

Въпреки това цената на летния дизайн на G. Label ни тревожи една идея, а вас? Бихте ли дали близо 700 лева за бански като на Гуинет Полтроу? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Бихте ли дали близо 700 лева за бански като на Гуинет Полтроу?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.