Следва

Шалче за чувалче vol. 2

Игра на вкусове!

Петък, 15 часа.

Food преди 4 години

Обичаш този момент - ти и градът, самички, но не съвсем, ти - в най-леката си рокля, пъстра като живота, в най-ухиленото си настроение и с най-оптимистичната нагласа към света, градът - бодър, пролетен, цветен, прегръщащ. Двамата танцувате танца на ежедневието - фин, с нищо неизненадващ, но толкова важен, толкова блазнещ, толкова твой.

Ягодово време е, през ъгъла ще минеш точно за ягоди, най-добре цяла щайга, божествен е вкусът на този плод. Във въображението се редуват картини на очакването - ягода, лъжица Activia, ягода, мечта, ягода, мляко...

Activia е мотивиращата дума днес, новите вкусове на Лято 2019 ни карат да напълним с тях догоре мрежестата си торба и да видим какво се случва Straight Outta Market. Фокусът, душевният и този на камерата, пък пада върху изобилието - от емоции, от вкусове, от цвят, от свежест, от пролет, от принта на роклята, от емотикони и усмивки от ухо до ухо - настройваме го ръчно и изпълваме кадъра със смисъл.



В 15:15 внезапно ни се приисква да споделим изобилието - с всички & веднага. Мрежата пълна, душата и тя, задачата - поставена: ще раздаваме щастие! И лекота, и свежест!

Щастието и изобилието са нищо, ако не са споделени, съгласете се. Ако в душата и съществото ни е празник, не само крещим с цяло гърло, подскачаме и си пеем, а и започваме да заразяваме околните - мама, баба, Ани, Дани, даже навъсената дама, дето гледа лошо от другия край на уличката - с ДОБРИТЕ бактерии на искрената, 100-процентова, ненапудрена, почти детска радост.

И така, с пълни с усещане за небце-празник, предвид богатата на вкусове свежа Activia - пълна с череши, ягоди, праскови и маракуя, горски плодове и ананас, плюс двата нови вкуса, специално за сезон 2019 - вкусно екзотично манго и абсолютно зашеметяващата комбинация ягоди + малини + годжи бери, припомняме с какво е различна Activia и кое я превръща в неизменен участник в ежедневния ни ритуал по усмихване – всяка Аctivia съдържа 4 милиарда пробиотични бактерии Bifidus ActiRegularis и невероятен нежен вкус.



Отмятаме Стъпка Първа от дневния ритуал за укрепване на връзката ни с града, осигуряваща нужните нутриенти, шеги, закачки и снимки, като завършена.



Дотук добре, в Играта на вкусове картите са раздадени, тепърва обаче предстои да разгледаме в детайли, модни, фотографски и градски, какво се случва, когато излезеш от маркета - Straight Outta Market !



Ще разпознаете кадрите по ярките цветове и свежото настроение - на заглавна страница от другата седмица!

More Food