Следва

Дете бе моят татко, дете ще съм и аз: AndonastY & Крис

Next official appearance: Кога ще видим Меган Маркъл?

royal duties...

Celebrities преди 4 години

Навръх Гергьовден Меган Маркъл стана майка за първи път. Херцогинята на Съсекс дари със син Арчи принц Хари, а два дни след раждането семейството се появи с бебето за официална сесия в замъка Уиндзор.


След това Меган, разбира се, изчезна от светлините на прожекторите, докато любимият й принц се появява на всяко едно официално събитие.

Отпускът по майчинство на Маркъл, обаче, съвсем скоро ще свърши, тъй като се очаква прясната мама да се присъства на парада по случай Trooping the Colour и официалният рожден ден на кралица Елизабет II на 8-ми юни.


Любопитното е, че миналата година Катрин също се показа за първи път на това събитие след раждането на третото си дете, принц Луи.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.