Следва

Да или Не: Струващата 8 хиляди лева рокля на Мелания?

#ootd: Дара

Традиционната ни вече рубрика #ootd търпи поредната промяна, като днес това е рязката смяна от дневна към вечерна визия, защото на вторника подобна рискова заигравка му приляга, а и защото на Дара така й харесва.

All fashion преди 4 години



Облечена в неон, който сам по себе си присъства сред основните за сезона тенденции, и тук специално в жълто-зелен тон, Дара разчупва вечерната естетика с набор от преувеличени PVC бижута и гащеризон с любопитна история, която тя самата описва в редовете по-долу:



"Мисля, че никога не е имало период, в който да не съм била луда по неон-а. Най-вече точно по този цвят. Смятам, че пасва идеално на характера ми. Дързък. Цветен. Светещ. Различен.

Чорапите също са от огромно значение - имам цял шкаф, пълен с цветни чорапи, но черно-белите на квадратчета са едни от любимите ми. С този мой #ootd реших да ви демонстрирам, че не е нужно всичко да е бутиково, за да направи една модерна младежка визия интересна. Гащеризонът всъщност е част от ски екип, но седеше идеално и на новогодишното парти. Практичността може да ви спаси от това да харчите излишни пари за дрехи, които може и да не облечете втори път."


 #aliеn #neontothebones #sick #fresh  #ДаГиКърТЕАМ

Дара ни поздравява с представителна извадка от безспирния "Дара плейлист", защото музиката и модата, както добре знаем, са едно неразривно цяло.



More All fashion