Следва

Lunchtime shopping: 9 Shorty Short Shorts

Да или Не: Струващата 8 хиляди лева рокля на Мелания?

money talks...

All fashion преди 4 години

След симпатично скъпия черен бански на Гуинет Полтроу, идва роклята с луксозна цена на Мелания Тръмп.


Въпреки че 8 хиляди лева е сериозно ниска сума, що се отнася до гардероба на Първата дама на САЩ, то няма как да не обърнем внимание на поредният и скъп стилистичен избор.

За вечеря по време на официалното посещение на семейство Тръмп в Япония, Мелания заложи на изискана рокля, украсена със сребърни пера, с наметало на марката J.Mendel.


Дизайнът в нюанс pale pink госпожа Тръмп съчета със сребърни обувки със заострен връх и минималистични бижута.


С две ръце "За" сме както за избора на рокля и лейбъл, така и за цената й, тъй като подобна изработка, заслужава по-скъп етикет. А вие? Да или Не давате за струващата 8 хиляди лева рокля на Мелания Тръмп? Отговорите очакваме в анкетата долу>>>


Анкета

Да или Не за струващата 8 хиляди лева рокля на Мелания Тръмп?

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.