Следва

"М О М И Ч Е" на Лукас Донт - по кината от 31 май

WIN IT! Игра за гримовете на "Игра на тронове"

Urban Decay & View Sofia ви канят на Игра на гримове!

All About Life преди 4 години

И по Game of Thrones сме луди, и по всичко, което е бляскаво и може да намаже върху клепачите, устните, скулите. Не се задоволяваме с малко също така - умело нанасяме хайлайтъри, сенки, моливи и червило, а със същата упоритост гледаме "само още един епизод" преди да сме заспали окончателно. Съчетаваме двете си страсти с доверието към Urban Decay и цялата им козметична грим гама и даваме СТАРТ на Играта ЗА гримове!

Някъде преди месец модният бранд лансира серия блещукащи гримове, посветена на всепоглъщащия сериал на HBO Game of Thrones. Съвсем малко след последния епизод, завършващ 8-годишния цикъл на заснемане и прожектиране, Urban Decay създаде продуктова гама, изцяло вдъхновена от продукцията. Сигурни сме, че пускането й на пазара не ви е убягнало, но за всеки случай го опресняваме ТУК.

По същество: умираме си да ви подарим седем от продуктите - три червила, три молива и голяма звездна палитра в серията, идваща с прекрасно огледало и трон (!) - копие на емблематния такъв от сериала. За да запазим мистерията жива, дори след края на сериала, ви даваме седем имена, зад всяко от които се крие един от продуктите. Вашата задача е освен да ни последвате в Instagram и да харесате поста с GIVEAWAY публикацията, да коментирате с едно от изброените имена:

Денерис Таргериен
Аря Старк
Церсей Ланистър
Бриен от Тарт
Санса Старк
Мелисандра
Марджъри Тирел

Не търсете логика или някаква връзка между продуктите и имената на героите - умишлено дадохме задачата по кръщаване на единствения редактор, който не е гледал дори част от сериала - просто коментирайте по свое усмотрение или предпочитание. Ако поканите приятел да играе, отбелязвайки го, или пък решите да споделите с повече от последователите се, като споделите на стори и отбележите @viewsofia, няма да се сърдим - обещаваме! Гримовете се задават, играйте!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.