Следва

Дете бе моят татко, дете ще съм и аз: Иван & Наси

Кит Харингтън влезе в клиника

wait... what?!??!

Celebrities преди 4 години

Звездата от поредицата "Игра на тронове" Кит Харингтън, се лекува в един от най-елитните рехабилитационни центрове в Кънектикът, САЩ.

32-годишният актьор е постъпил в клиниката преди месец, докато последният сезон на фантастичната сага все още се излъчваше на екран.

"Реши да използва дупката в натоварения си график, за да прекара известно време в уелнес центъра и да работи по лични въпроси", издава близък на актьора.

Слуховете, обаче, носят, че "личните проблеми" на Кит не са нищо друго освен стрес и злоупотреба със сериозни количества алкохол, с които той се бори от години.


"Най-сетне осъзна, че е редно да спре и да се запита какво следва. В момента се чувства чудесно, практикувайки съзнателна медитация, която много успешно му помага да се бори с негативните емоции и нуждата от опиати, за да ги превъзмогва", казва друг близък на Харингтън.

Месец в рехабилитационния център струва на звездата около 120 хиляди долара, като по документи той има право да напусне клиниката по всяко време, въпреки че съпругата му Роуз Лесли го съветва да остане там по-дълго.

"Тя се опитва всячески да му помага и подкрепя, защото е на ясно, че Кит има нужда от почивка и релакс", признава дружка на 32-годишната актриса.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 3 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.