Следва

Всички носят: Прозрачните чехли на Chanel

Кой видя римската Gucci еxtravaganza отблизо?

Богата и разнородна палитра от знаменитости посети презентацията на резортната колекция на бранда за 2020-та в Capitolini Museums, Рим.

All fashion преди 4 години

Различност, разнообразност, всеобхватност, себеизразяване, свобода, но най-вече ЛЮБОВ, са темите и концепциите, които Алесандро Микеле искаше, а и успя, да изрази и сякаш капсулира в резортната си колекция за Gucci. Теми и концепции, всяка от които е силно релевантна през 2019-та, но е абсолютно табу в Италия през 70-те, когато артистът Renato Zero, също гост на ревюто, твори музика, с която провокира и скандализира Рим.

Различността и всеобхватността със сигурност се коренят и в основите на guest листа, включващ музикални икони като Сър Елтън Джон и A$AP Rocky, членове на кино и артистичните среди като гръцкия филмов продуцент Йоргос Лантимос и куратора Милован Фаронато. Сред VIP-овете, които се насладиха на кратка разходка във Вечния град, са също Салма Хайек, Наоми Кембъл и Джоди Търнър-Смит.

"Хапнахме доста паста и ни предстои да хапнем още", пък споделя младата холивудска двойка Лукас Хеджис - Тейлър Ръсел пред WWD, както и че и двамата виждат Рим за първи път в живота си.

Кой още, освен тези деветимата, видя extravaganza-та, съпроводена от Одата на Свободата, Женствеността и 70-те, която Микеле изкомпозира за Gucci, разглеждаме в галерията горе>>>

More All fashion