Следва

Разчупеният минимализъм на Jil Sander

Всички носят: Прозрачните чехли на Chanel

must have...

All fashion преди 4 години

По всичко излиза, че чифт от It обувките на сезона идват с логото на Chanel. Интересът към старата френска къща е по-засилен от всякога, а предметът на интерес за Пролет/Лято 2019-та са прозрачните чехли на ток, подписани с един единствен акцент - изписаното с големи букви разпознаваемо лого.

Семплият модел, отличаващ се с неголяма височина и стабилност, идва в две разновидности - изработен от прозрачно PVC с цветна кожа или корк и бяла кожа, а освен това неотлъчно придружава всяка една от визиите, показани по време на дефилето на къщата в Париж миналата есен. Най-често хванати в ръка или закачени на някоя от иконичните чанти, чехлите са част от неразривното цяло от стайлинга на моделите, съобразен с морската тематика. В червено, черно, синьо, резеда или бяло, обувките могат да бъдат закупени от сайта на Chanel или на място в бутиците им за точно 1840 лв.

Освен на котешката пътечка, лятната обувка вече усилено присъства и в подбрания стрийт стайл, предоставен от модните момичета в социалните мрежи. Познатите ни имена бързат да се похвалят с It придобивките си, заснемайки ги в приятни кадри, които разглеждаме с удоволствие. Освен в Instagram, Chanel-ките отчитат присъствие и в Кан, където Кендал Дженър не закъснява да ги разходи по плажа в комбинация със сини бански на принт, разкопчани бели панталони, плетена оранжева чанта и любимите й малки слънчеви очила.

Плажната стилистика, за която по подразбиране са създадени, не е ограничаваща обаче. Със същия успех чехлите могат лесно да бъдат преобразени и за градската среда с помощта на някой структуриран елемент като добре скроен блейзър, оувърсайзд риза, както и чифт джинси или кюлоти с много висока талия>>>




























 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.