Следва

Разчупеният минимализъм на Jil Sander

Всички носят: Прозрачните чехли на Chanel

must have...

All fashion преди 4 години

По всичко излиза, че чифт от It обувките на сезона идват с логото на Chanel. Интересът към старата френска къща е по-засилен от всякога, а предметът на интерес за Пролет/Лято 2019-та са прозрачните чехли на ток, подписани с един единствен акцент - изписаното с големи букви разпознаваемо лого.

Семплият модел, отличаващ се с неголяма височина и стабилност, идва в две разновидности - изработен от прозрачно PVC с цветна кожа или корк и бяла кожа, а освен това неотлъчно придружава всяка една от визиите, показани по време на дефилето на къщата в Париж миналата есен. Най-често хванати в ръка или закачени на някоя от иконичните чанти, чехлите са част от неразривното цяло от стайлинга на моделите, съобразен с морската тематика. В червено, черно, синьо, резеда или бяло, обувките могат да бъдат закупени от сайта на Chanel или на място в бутиците им за точно 1840 лв.

Освен на котешката пътечка, лятната обувка вече усилено присъства и в подбрания стрийт стайл, предоставен от модните момичета в социалните мрежи. Познатите ни имена бързат да се похвалят с It придобивките си, заснемайки ги в приятни кадри, които разглеждаме с удоволствие. Освен в Instagram, Chanel-ките отчитат присъствие и в Кан, където Кендал Дженър не закъснява да ги разходи по плажа в комбинация със сини бански на принт, разкопчани бели панталони, плетена оранжева чанта и любимите й малки слънчеви очила.

Плажната стилистика, за която по подразбиране са създадени, не е ограничаваща обаче. Със същия успех чехлите могат лесно да бъдат преобразени и за градската среда с помощта на някой структуриран елемент като добре скроен блейзър, оувърсайзд риза, както и чифт джинси или кюлоти с много висока талия>>>




























 

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.