Следва

Къде ще е следващото Métiers d'Art на Chanel

#ootd: Емануил Алберт

asian kid...

All fashion преди 4 години

Той е от онези градски хамелеони, които искаш да си причиняваш отново и отново. Не само защото снима жестоко, а и защото артикулира така, че разговорите завършват със символа за безкрайност.

Емо - фотограф, арт лице, city kid, etc., разчупва деня преди края на седмицата по особено цветен и азиатски начин, а жълтият нюанс на боята на градската фасада /зад него/ дотолкова комплиментира на ауфтита му, че даже и ние не бихме го замислили толкова добре!

"Нося японска традиционна лятна одежда "джинбей", подарък от сенсея ми по японски Антонио Ангелов, под нея тениска, на която пише "Щастието не се купува с пари, но с пари можеш да си купиш камера и да го създадеш сам", също подарък, този път за рождения ми ден от Златин Дубаринов. Отдолу съм с актуални за сезона кроп стрейт фит 7/8 джогъри на Adidas Originals, чорапи на суши от H&M и най-новата разцветка на Nike React Element 87 от Foot Court..."



"Облякъл съм се само с подаръци от приятели, за да акцентирам важността на връзката с близки хора (на японски "кизуна") в сезона на баловете, време, в което се разделяш, понякога завинаги, с хора, с които си градил кизуна през годините. /Всеки един от подаръците е от човек, с когото съм се запознал в гимназията/."


За свеж завършек не една, а цял плейлист с песни, които намирате ТУК!


 

More All fashion