Следва

Меган, това ти ли си?

Обичта на известните: Сара и Матю на премиера

love is in the air...

Celebrities преди 4 години

22 години, 8030 дни и три деца по-късно Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик са все така влюбени, сякаш напук на всички клюки, че се развеждат.

Актьорите отпразнуваха годишнината си по особено романтичен начин - на театралната премиера на The Starry Messenger, където 57-годишният Матю играе една от главните роли.


Сара не пропусна да подкрепи съпруга си във важната за него нощ, появявайки се в изключително стилен тоалет, разбира се. Екранната Кари Брадшоу заложи на noir металическа рокля на J.Mendel и лъскави чепици в нюанс на тютюна от собствената й колекция обувки.


Между другото, съвсем наскоро се появиха слухове за раздяла между Паркър и Бродерик, но актрисата светкавично реагира на тях, изразявайки бурно мнението си в социалната мрежа:

"Въпреки безкрайния тормоз от страна на журналистите и сериозната загуба на мастило, с Матю наближаваме трето десетилетие любов, отдаденост, уважение, семейство и дом", написа Сара, доказвайки, че между съпрузите цари хармония.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.