Следва

"Наши хора сме - ще се разберем" & още цитати от "живата" драматургия на А.Н.Островски

Меган, това ти ли си?

royal family...

Celebrities преди 4 години

На пръв поглед кадри, на които се вижда как Меган Маркъл съвсем спокойно разхожда в количка новородения кралски наследник Арчи.


На втори - нещата далеч не са такива. Всъщност дамата от фотосите не е съпругата на принц Хари, а испанският политик Бегоня Виясис.


41-годишният кандидат за кмет на Мадрид поразително прилича на Меган Маркъл, но сходствата им не спират до тук: харизматичната брюнетка и любимият й Антонио се венчаха в деня на кралската сватба, а дъщеря им Инес проплака няколко дни след бебе Арчи.


По всичко личи, че Бегоня се възползва сериозно от това, че е като близначка на херцогинята на Съсекс - политически ангажираната дама редовно и съвсем умишлено се облича досущ като двойничката си.


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.