Следва

Есен в Noa Noa

London Dress Code в Склада снощи

Вчера вечерта Beefeater тръгна на модно пътешествие, на което покани всички любители на лондонския дух, мода и...

All fashion преди 14 години

Вчера вечерта Beefeater тръгна на модно пътешествие, на което покани всички любители на лондонския дух, мода и музика. В края на октомври стартира проектът London Dress Code с първото от общо пет поредни ревюта – модата на THE SWINGING 60's.

SWINGING 60's се случи в необитаем етаж в сградата на „Склада” с DJ ремиксите от 60-те години и Beefeater Gin, миксиран с тоник, лайм и сок от касис. 

Партито, което събра повече от 500 души, ни преведе през Mods - Carnaby Street - King's Road - Twiggy - Mini - Youth Revolution и ни показа представата на избраните студенти за този период.

Главни участници в първото модно пътешествие на премиум джин №1 за света бяха студентите от 3-ти курс в Националната художествена академия с ръководител Ива Шатц.



Вдъхновен от неповторимия стил на Лондон, проектът в развитие планира да проследи тенденциите от последните няколко десетилетия, а именно 60-те, 70-те, 80-те, 90-те години и днес. Събития на всеки няколко месеца ще пресъздават не само стила в дрехите, но и характерната за периода атмосфера.



London Dress Code е културна платформа за развитие на талантливи български дизайнери, които да бъдат вдъхновени от брит културата от миналото до днес. Beefeater e марка, която дава възможност за изява и изцяло финансира проекта, защото вярва в младите таланти. Марката гарантира за високото качество на 36-те модела от колекцията, тъй като ушиването е поверено на професионални шивашки ателиета.

След ревютата всички колекциит ще бъдат популяризирани и в последствие използвани за благотворителна кауза.

А ние с удовослтвие ще следим как се развиват младите български дизайнери!

More All fashion