Следва

Симпатични до доказване на противното: Роклите на адвокатката Батшева Хeй

The Marc Jacobs: Възкръсна ли Джейкъбс?

ново начало!

All fashion преди 4 години

Марк Джейкъбс представи първи кадри от колекцията The Marc Jacobs, която носи името на персоналния Instagram профил на дизайнера, и с която той се връща обратно в модната игра.

Креативният специално кани Лота Волкова, известна с работата си с Демна Гвасалия - главният на еклектичните марки Vetements и Balenciaga, за да стилизира lookbook, заснет от Хюго Скот.


На снимките, които вече обикалят интернет, моделите са близнаци и са соанирани в рокли и палта с флорални принтове. Акцент в новия лейбъл очевидно ще са ярките чорапогащници и набиващите се на очи цветове, които привличат внимание.






С линията The Marc Jacobs Джейкъб иска да се ре-представи на и в модната индустрия, която драстично се промени за четирите години, откакто Marc by Marc Jacobs затвори. Дизайнерът е готов да се върне към съвременния пазар, но само и единствено по собствените си условия.

Естетиката е ясна - има от всичко онова, с което помним прет-а-порте колекциите на Джейкъбс. Въпреки това по всичко личи, че Марк е една идея предпазлив и не поставя носталгията на дневен ред, макар и да пресъздава няколко идеи от миналите си колекции.



The Marc Jacobs е на пазара от вчера, а предполагаме съвсем скоро и в дрешниците на големите имена от индустрия.

More All fashion