Следва

Small Sidonie

Симпатични до доказване на противното: Роклите на адвокатката Батшева Хeй

fashion laws или не съвсем...
 

Runway преди 4 години

Тя и той - самата дизайнерка и съпругът й, моден фотограф - без гримьори и стилисти, сценографи и други - толкова е нужно да наснемеш и представиш lookbook за резротна колекция.

Или поне така е в света на Батшева Хeй, която заряза правните проблеми, за да започне да се занимава с мода, създавайки крайно ретро модели рокли, които са особено подходящи за източния блок.

Дизайните от Batsheva, които разглеждаме в галерията горе>>>, се шият в апартамента на креативната, където дъщерите й използват винтидж текстили и вдъхновение от сезонността и тенденциите. Симпатични са до доказване на противното, защото ни носят една особена носталгия, карайки ни да се чувстваме като модерни Пепеляшки.

More Runway

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Stella McCartney

Runway преди 1 месец

За да покаже пролетно-лятната си колекция за 2024-та, Стела Маккартни избра Marché Saxe-Breteuil, популярен парижки пазар на открито, където риба, сирене, хляб, дрехи и всякакви хубави неща се продават в четвъртък и събота. На първи ред дизайнерката покани представители на фирми, специализирани в новите технологии в производството на тъкани

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Hermès

Runway преди 1 месец

Не очакваме удивителни ефекти от колекциите на Hermès, но винаги се ентусиазираме от начина, по който Надеж Ване-Цибулски (Nadège Wane-Cybulski) ръководи женския отдел на топ марката в продължение на седем славни години. Концепцията й по традиция се опира на тихия лукс, който просто нежно и с едва доловим жест променя цвета, формата и структурата си