Следва

100 котки с призив за помощ

Christina is BACK!

X-tina...

Celebrities преди 4 години

38-годишната Кристина Агилера стана звездата на лятното издание на списание Galore.

За чувствена фотосесия певицата позира пред обектива на 65-годишния фотограф Елън фон Ънуърт, пресъздавайки няколко смели образа.

В интервю за изданието звездата, която изчезна от светлините на прожекторите на шоубизнеса, разказва за работата си в Лас Вегас, за семейството си и завръщането на сцената.

"Отдадох се изцяло на телевизията за шоуто The Voice, но това не бе никак подходящо за мен. Телевизионният формат се оказа доста стерилен и в крайна сметка реших да се върна към това, което мога да правя най-добре. Щастлива съм отново да съм на сцена", искрена е Кристина.

Агилера ще прави резидент концерти във Вегас, което е особено важно за нея, тъй като така няма да е далеч от децата си: 11-годишният Макс и 4-годишната Съмър Рейн.

"За мен е от голямо значение да давам време на децата си, да ги приспивам, да прекарвам сутрините с тях. Искам да съм близо до семейството си", казва още певицата.

А съдейки по кадрите от фотосесията на Агилера - то тя е напълно готова за сцена, нали?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.