Следва

100 котки с призив за помощ

Christina is BACK!

X-tina...

Celebrities преди 4 години

38-годишната Кристина Агилера стана звездата на лятното издание на списание Galore.

За чувствена фотосесия певицата позира пред обектива на 65-годишния фотограф Елън фон Ънуърт, пресъздавайки няколко смели образа.

В интервю за изданието звездата, която изчезна от светлините на прожекторите на шоубизнеса, разказва за работата си в Лас Вегас, за семейството си и завръщането на сцената.

"Отдадох се изцяло на телевизията за шоуто The Voice, но това не бе никак подходящо за мен. Телевизионният формат се оказа доста стерилен и в крайна сметка реших да се върна към това, което мога да правя най-добре. Щастлива съм отново да съм на сцена", искрена е Кристина.

Агилера ще прави резидент концерти във Вегас, което е особено важно за нея, тъй като така няма да е далеч от децата си: 11-годишният Макс и 4-годишната Съмър Рейн.

"За мен е от голямо значение да давам време на децата си, да ги приспивам, да прекарвам сутрините с тях. Искам да съм близо до семейството си", казва още певицата.

А съдейки по кадрите от фотосесията на Агилера - то тя е напълно готова за сцена, нали?

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 22 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 20 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели