Следва

Lunchtime shopping: Cute AF чехли & сандали

Street style вдъхновения: #couplegoals

"a match made in heaven"

Street Style преди 4 години

Прескачаме утвърдените правила на традиционната Street style рубрика само за днес, но с основателна причина, обещаваме! Вместо селекция от модни кадри, уловени от знайни и незнайни стрийтстайл фотографи от всички краища на света с определена тематика, излагаме селекция от фотоси на само два аутфита.

Не викайте свещеник, няма да се женят. Нито пък са ангели небесни. Всъщност са супермоделът Мариякарла Босконо и възлюбеният й рапър от италиано-тунизийски произход Ghali. Както се вижда отдалеч, облечени са от глава до пети в Gucci и сме напълно убедени, че дори миришат на Gucci. Но така е - ако Алесандро Микеле благоволи да те покани на ревюто си, нямаш право да избереш нещо по-малко екстравагантно, крещящо и фрапантно от собствените му творения.

Двамата влюбени, любимци на италианските папараци в последните няколко месеца откакто протича романса им, присъстваха на круизната презентация на италианската къща в Рим, където сякаш "кацнаха" на своеобразната сцена, обградена от фотографи, облечени в ефирни all-white визии и държейки се за ръце. Босконо избира свободна мини рокля, допълнена от буфан ръкави и надиплен нагръдник. За допълнителен ангелски финиш, експериментира с блестяща корона.

Върлинестият 25-годишен рап изпълнител, известен с увлекателните си рими и силно стилизирани музикални клипове (да не споменаваме и ентусиазираната му фен база!), изглежда също толкова удивително божествено, колкото и половинката му, в полупрозрачна риза с Барокови къдри по яката и бродиран фин ленен плат. Под ръката му се мъдри малка бяла чанта, а за да подчертае още повече достолепния си ръст, съчетава с чифт панталони с подчертано разширени крачоли. И двамата залагат на чифт Gucci лоуфъри - каква изненада!

Докато и двамата изглеждат абсолютно извънземно (в най-хубавия смисъл на думата) и поотделно, като двойка, ангелските и божествените препратки, всички тези метри бял плат и невидимите ореоли, които си бяха описали, със сигурност утрояват ефекта си и изглеждат в пъти по-ефектно! Не, че много разбираме, но ако това не е любов, наистина не знаем кое е!


Самата круизна колекция на Gucci си припомняме още веднъж ТУК, а кой друг освен Мариякарла и Ghali беше удостоен с покана за първи ред в Рим, ТУК.

More Street Style