Следва

Теди Кацарова и малките тайни за личния й живот

Избрахме Най-Добрите Модели на България 2009

На 31 октомври 2009, в Dedeman Princess Hotel, гр. София, бяха избрани фаворитите на конкурса „Най-Добър...

Лица преди 14 години

На 31 октомври 2009, в Dedeman Princess Hotel,  София, на предварителен кастинг бяха избрани фаворитите на конкурса „Най-Добър Модел на България 2009.”

След цял отбор достойни момичета и момчета престижната титла „Най-добър модел на България 2009” - Жени получиха Диана Иванчева 24 г., София) модел на Expose Model и Нина Ангелова (21 г., София) от Агенция „Йоана Арт”, а Най-добър модел на България 2009 - Мъже - Светослав Манолов (20 г., Сандански) и Благовест Анев (26 г., София) представител на ES Line Models.

Четиримата красавци ще се състезават в световния конкурс за професионални модели Best Model of the World 2009  (Най-Добър Модел на Света 2009), на който тази година за пръв път България ще е домакин.

На 11 декември в зала 3 на НДК ще се проведе 22-то издание на конкурса, а ние всички ще стискаме палци именно наша гордост да стане поредният Най-добър модел.


Светослав Манолов, Диана Иванчева, Нина Ангелова, Благовест Анев

Като част от журито и медиен партньор на събитието ViewSofia видя и ще следи всичко отблизо. Преди да изберем четиримата състезатели, участниците трябваше да преминат през две дефилета и интервю с журито.


Почетното жури, заедно с победителите

Основните критерии за оценка бяха походка, фотогеничност, артистичност, сценично поведение и не на последно място комуникационни умения. След повече от седемчасов кастинг, изборът на взискателното 13-членно жури беше категоричен - Диана, Нина, Светослав и Благовест са напълно достойни да представят България на престижния конкурс!

Ние обещаваме да сме нащрек постоянно, а на световния тур сме си запазили първото място.

Повече за Диана Иванчева виж тук>>>

Чети още интересни новини за конкурса от нас.

 

More Лица