Следва

Кой е най-секси в Dancing Stars!?

Теди Кацарова и малките тайни за личния й живот

От известно време дългите престои на Теди Кацарова започнаха да будят подозрение относно това колко стабилен...

Лица преди 14 години

От известно време дългите престои на Теди Кацарова започнаха да будят подозрение относно това колко стабилен е бракът й всъщност.

Много хора се питат как е възможно певицата да прекарва толкова много време в България и кога успява да се порадва на финландския си съпруг.

Мълви се, че Макс – официалната изгора на Теди, толкова недоволства от отсъствията й, че дори е заявил, че ако не иска да се разведат, спешно трябва да се върне в семейния им дом във Финландия, "където й е било мястото".

Преди време певицата сподели, че мъжът й е много ревнив и дори става агресивен, ако се почувства застрашен. Макс красноречиво показвал на нахалниците отношението си по въпроса. На мнението на съпругата си, че все пак не събира толкова мъжки погледи, той отговаря: "Понеже не вярваш, ще ти докажа със снимки как те гледат!"

Въпреки че Теди често е в България, съпругът й почти никога не я придружава. Нещо повече, той открито заявява, че не харесва българите, а София смята за мръсна.

За финландския стандарт българската снаха е нетрадиционна булка и честите й отсъствия не се вписват в графата „примерна съпруга”. Въпреки че Теди твърди, че се разбира добре със семейството на Макс, признава, че след третата година е имала сериозна криза в брака. А ние се чудим, дали тя е преминала?

Преди време името на Теди Кацарова беше свързано с футболист от финландския младежки национален отбор по футбол на име Сезар, който толкова хлътнал по певицата, че я последвал до Сардиния, където Кацарова била на почивка.

Екзотичната красавица пък признава за влюбване в Иво Карамански в младежките си години и въпреки че Карамански не бил наясно с чувствата на певицата, все пак предоставил собствения си джип и шофьор за абитуриентския бал на Теди.

Как ли ще реагира Макс, ако прочете тази информация, само Теди си знае.

 

More from View Sofia

More Лица