Следва

Find the RAINBOW

Уличният стил на звездите: Кая, Джулия & София

три за щастие...

All fashion преди 4 години

Млада, фотогенична и с панамка на главата - Кая Гербер е перфектният пример как на едно талантливо дете на готини родители, му се получават нещата. От поне два сезона в топ еталона на модната индустрия, дъщерята-копие на Синди Крауфорд е обект на масово обожание - както от страна на най-добрите дизайнери, така и от страна на уличните "ловци" на фешън кадри.

Виждаме я тук, освен с великолепно стоящата на хубавата й глава бяла панама, доста силен тренд в аксесоарите на Лято 2019, още в отлично скроен класически блейзър, свободни панталони и базов модел кецки. Папараците хващат бодрия й шопинг марш по улиците на Ню Йорк и това ни радва много, защото мигновено черпим вдъхновение за, например, утрешния ни аутфит: джинсите са Re/Done, овърсайз сакото не отгатваме от чий бранд е, но му запомняме райето и тъмносиния нюанс, а кецовете очевадно са Converse. Допълваме ансамбъла с чанта Prada и шапо, в случая най-проста, но скъпа памучна панамка от Stussy.

Преди няколко дни посланичката на бранда Calzedonia Джулия Робъртс бе засечена в слънчева Верона за нова порция рекламни снимки за марката. Стилистите са избрали за Хубавата Джулия вталено сако в нежно розово, боти с дантелен мотив от Alexander McQueen и черен чорапогащник с принт от новата колекция на италианския бранд.

Обикновен черен пуловер и широки панталони с вертикално райе и висока талия - това е всичко, което е било необходимо на американския модел, за да състави този прекрасен лаконичен тоалет в urban-стил. Аутфитът стилно се допълва от широки черни очила и класически бели кецове. Косата си София Ричи е прибрала в нисък кок. Семпло, спортно, но не неглиже, това е абсолютно печеливша, несложна и много секси комбинация за всеки ден, по цял ден.

More All fashion