Следва

6 причини в полза на МИГНОВЕНОТО сдобиване със серум

Stealing BEAUTY with VICHY LIFTACTIV

В основата на красотата стои младостта, а младостта следва да бъде обгрижвана, ценена и съхранявана. 

Face преди 4 години



С малко помощ от френските бюти пионери от Vichy илюстрираме грижата, даваща реални резултати с най-чистите съставки, от които кожата действително се повлиява добре, и изглежда освежена, подхранена и подмладена с всеки изминал ден. С вълшебна термална вода от минералните извори в град Виши като основа на прекрасно работещите си формули, те добавят съставки, доказали се като майстори в борбата срещу стареене на кожата - пептиди, витамин С и хиалуронова киселина.



Безпогрешните компоненти чертаят основите на нова серия еликсири Vichy LIFTACTIV, които буквално и преносно доставят младост в скъпоценна технология срещу признаците на стареене на кожата като бръчки, фини линии, отпускане и пигментация. Неминуемо забързаният начин на живот, стресът и естественият цикъл на стареене оказват негативно влияние върху състоянието на кожата, което, освен по гореспоменатите белези, се наблюдава и под формата на неравномерен или сивкав тен плюс признаци на константна умора. Грижата LIFTACTIV идва в три компонента, всеки със специфично направление, но заедно работещи в абсолютен синхрон:

LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST е дневен крем с усъвършенствано действие против бръчки за ежедневна употреба и всеки тип кожа. Мощният еликсир коригира видимите признаци на стареене, причинени от загубата на колаген в кожата, боравейки с набор от съставки:


Пептиди тип I - стимулират производството на колаген тип 1.

Витамин С - известен с озаряващото си действие върху кожата и успешната борба срещу пигментацията.

Пептиди тип II - извлечени от зелен грах, те свеждат до минимум разграждането на колагеновите фибри и стимулират синтеза на колаген тип 3 и 4.





Хидратиращата и плътна текстура осигурява моментално тонизиране, а след едномесечна употреба бръчките намаляват видимо, докато нивото на хидратация е забележително повишено с почти 30%. 



При по-продължителна употреба отпускането на кожата и пигментацията също са видимо редуцирани. 

LIFTACTIV HYALU-FILLER MASK възвръща плътността при всеки тип кожа.

Използваме я до три пъти седмично, а резултатите идват след първите пет минути. При продължителна употреба ефикасността на формулата се мултиплицира изключително, благодарение на следните съставки:



Екстракт от дрожди на агаве - поддържа естественото ниво на хиалуронова киселина в кожата
1% хиалуронова киселина с високо молекулно ниво - хидратира и изпълва кожата.

Грижата без отмиване осигурява незабавна хидратация - кожата е по-гладка и изпълнена, а след 12 нанасяния резултатите са още по-категорични - равен тен, сияен блясък и цялостно подобрен вид.

LIFTACTIV MICRO HYALU PATCHES са пластири против бръчки в областта на околоочния контур. Нощната грижа съдържа 100% чиста хиалуронова киселина с естествен произход, за да рехидратира и трансформира околоочния контур при необходимост с помощта на 160 микро конуса, пълни с въпросната чудотворна съставка. Те проникват и се разтапят през нощта за оптимално разпространение в периферната област.





Още след първата употреба бръчките, включително и упоритите "пачи крак", са запълнени и околоочният контур е освежен и подмладен. Експертната технология позволява да се използва и за трансформация на назолабиалната зона, в зависимост от моментните ни нужди.







P.S:
Една щастливка ще се сдобие с цялата серия на Vichy LIFTACTIV от  #GIVEAWAY предизвикателството ни в Instagram, за да поглези кожата си с най-добрата грижа, осигуряваща дълбока хидратация и превенция срещу издайническите признаци на стареене.
Как и кога? Очаквайте скоро...


Фотограф: View Sofia
Стилист: Габриела Желева
Коса и грим: Vogue Vision
Модел: Дариа/Ivet Fashion

Дрехи:
Бяла риза - Marella от MDL
Сако - Marella от MDL

More Face