Следва

Джей Зи стана първият хип-хоп милиардер в света

Ирина & Брадли на крачка от раздялата?

проблеми в Рая ОТНОВО...

Celebrities преди 4 години

По всички личи, че отношенията между Брадли Купър и Ирина Шейк хич не са толкова розови, колкото изглеждат от последните папарашки снимки на двойката.

Според слуховете 44-годишният актьор и 33-годишната му любима са пред раздяла, а новината е публикувана на Page Six, същата, която обяви и приключването на отношенията между Роман Абрамович и Даша Жукова.

"Те се опитват да компенсират всичко с дъщеря си. Но всъщност връзката им е ужасна, никой от двамата не е щастлив. Брадли и Ирина са на крачка от раздялата", издава близък до двойката.

Клюките носят, че Ирина вече дори се е консултирала с адвокат по бракоразводни дела и заплашва Купър с отнемане на попечителството над дъщеря им.

"На нея й писна от изневерите му и е твърдо решена да си отиде, взимайки Лия със себе си. Има голяма вероятност съдът да отсъди в полза на Ирина, тъй като Брадли не се справя добре със задълженията си на баща поради натоварения си график", издава приятелка на Шейк.

За първи път за проблеми между Купър и руския модел се заговори след излизането на лентата "Роди се звезда", където Брадли и екранната му партньора Лейди Гага показват завидна химия помежду си. А в края на миналата година запознати разпространиха колко различен живот водят Брадли и Ирина:


"Те имат напълно различни интересни. Той не употребява алкохол и се радва на духовното си развитие, а тя обожава хайлайф звездните партира."

Актьорът и красавицата са заедно от близо 4 години. Двойката се сдоби с първородна наследничка през март 2017-та.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.