Следва

Защо всички вече години наред са влюбени в един единствен парфюм?

6 причини в полза на МИГНОВЕНОТО сдобиване със серум

Не сте сами в нямането на абсолютно никаква представа що за формула е всъщност серумът, дори и да сте горди притежатели и използватели на не един, а поне няколко - вечерен, дневен, околоочен...

Face преди 4 години



Замислете се за противоречията:

Хидратиращ е, но не е хидратант. Понякога е мазен, но не е масло. Може да бъде и доста воднист, но със сигурност не е есенция. Почти като гатанка. Толкова много неотговорени питанки, а още дори не сме стигнали до листа със съставките!

Грижата за кожата трябва да бъде всичко друго, но не и стресираща, защото това би неутрализирало цялостния замисъл на упражнението. За да не се превръща в същински кошмар като бързо препитване на края на годината в гимназията за оформяне на успеха, събрахме колективните си познания в сферата, направихме кратко допълнително проучване и ви предоставяме "пищова си" в категория Козметични продукти за лице>>> Тест няма да има, но вие пак ги научете, носи се слух, че козметичните разговорили били полезни за разчупване на леда на партита с непознати!

При първата поява на Серума на козметичната и бюти сцена, въпросите се въртяха около това "Какво е серум?" и "Наистина ли трябва да добавя още един продукт към бюти режима си?", "Защо ми е да добавям ОЩЕ един пласт наред с околоочния крем и хидратанта?", "Няма ли да прекаля с продуктите?", "Няма ли да заприличам на ходещо петролено петно?"...

Ако тепърва навлизате в употребата на серуми и за да не минавате несъпроводени по трънливия път на въвеждането им в ежедневния си ритуал на принципа проба-грешка, точно, ясно и отчетливо ви казваме ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СЕРУМ:

1. Серумите помагат за хидратацията на кожата. Да, да, знаем - това е работа на хидратантите. В същността си серумите са по-лек продукт, който по-лесно прониква и насища повърхността на кожата за по-дълбоко ниво на хидратация.
2. Използван в комбинация с подходящ хидратант, овлажняващият крем помага, за да "заключи" серума. Хидратиращите продукти са по-тежки, което означава, че ролята на бариера им пасва просто отлично. А бариера е нужна, именно защото искаме съставките на серума да останат "заключени".
3. Кожата абсорбира серумите по-бързо.
4. Колкото по-хидратирана е кожата, толкова по-свежа изглежда. Колкото по-свежа е на вид, толкова по-млади изглеждаме.
5. Серумите имат силата видимо да намалят признаците на стареене на кожата.
6. Не оставят мазно усещане за тежест.

Препоръчваме ли определен продукт? Да, и още как!


Колкото повече свещички слагаме на тортата за рождения си ден, толкова повече започваме да се интересуваме от процесите на стареене и грижата за кожата. С грижата и поддръжката на кожата е като с първото впечатление - имаме само един шанс - затова запрятаме ръкави и добавяме още колкото продукти са нужни!

Три думи: БЛЯСЪК, БЛЯСЪК И ПАК БЛЯСЪК. На пазара има толкова много серуми, от които да изберем, но последната ни находка е Supra Radiance серумът на лаборатории Lierac, облечен в блестяща розова опаковка и направо плачещ да заблести и на рафта с всички други козметични придобивки. Какво отличи Supra Radiance дотолкова, че да го добавим към дневния си режим? Толкова се радваме, че попитахте!

Между почистването, тонизирането и нанасянето на околоочния крем и хидратанта, правим място на Supra Radiance, който се бори с щетите, причинени от околната среда, комбинирайки висока технология и дълбока чувственост. Добавката към бюти ритуала дава резултат почти мигновено - детоксикира кожата в дълбочина, осигурява незабавен блясък и заличава бръчките и несъвършенствата.

Траен резултат се постига с постоянство, затова и се препоръчва серумът да се нанася с кръгови движения сутрин и вечер по кожата на лицето и шията, но като се избягва зоната на околоочния контрур.

Създаден за всеки тип кожа, серумът Supra Radiance е с висока концентрация на активни съставки и подготвя кожата за последващата грижа. Формулата съдържа бял пчелник, стимулиращ обновяването на клетките, Хиалу-3 концентрат, който подхранва и изглажда кожата и екстракт от годжи бери и боровинки, които активират микроциркулацията. Резултатът? Незабавен изглаждащ и озаряващ ефект, естествен блясък на кожата и незабавно прикритие бръчките и несъвършенствата!


Серумът с благотворни и незабавни качества, а и другите продукти от Supra Radiance гамата на Lierac, можете да намерите на lierac.bg, както и в аптечната мрежа.

More Face