6 причини в полза на МИГНОВЕНОТО сдобиване със серум

6 причини в полза на МИГНОВЕНОТО сдобиване със серум

Не сте сами в нямането на абсолютно никаква представа що за формула е всъщност серумът, дори и да сте горди притежатели и използватели на не един, а поне няколко - вечерен, дневен, околоочен...Замислете се за противоречията:

Хидратиращ е, но не е хидратант. Понякога е мазен, но не е масло. Може да бъде и доста воднист, но със сигурност не е есенция. Почти като гатанка. Толкова много неотговорени питанки, а още дори не сме стигнали до листа със съставките!

Грижата за кожата трябва да бъде всичко друго, но не и стресираща, защото това би неутрализирало цялостния замисъл на упражнението. За да не се превръща в същински кошмар като бързо препитване на края на годината в гимназията за оформяне на успеха, събрахме колективните си познания в сферата, направихме кратко допълнително проучване и ви предоставяме "пищова си" в категория Козметични продукти за лице>>> Тест няма да има, но вие пак ги научете, носи се слух, че козметичните разговорили били полезни за разчупване на леда на партита с непознати!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.