Следва

Мъжката на Saint Laurent заминава за Малибу

Да или Не: Мелания като принцеса Даяна?

fashion inspiration...

All fashion преди 4 години

49-годишната Мелания Тръмп бе изключително внимателна към облеклото си по време на официалната среща с кралица Елизабет II. С помощта на дизайнерски ансамбъл Първата дама на САЩ се опита да изрази уважение към домакините си по особено интересен начин.

За посещението на Бъкингамския Дворец Мелания облече бяла рокля с тъмносини детайли на Dolce & Gabbana и елегантна шапка от Herve Pierre.

Разбира се, тоалетът на госпожа Тръмп моментално подсеща за гардероба на принцеса Даяна, която неведнъж за публични ангажименти се е появявала в подобно модно съчетание.



И по-точно: годината е 1995-та, а Принцесата на народа се появява в бял костюм с тъмносини кантове, допълнен от перфектно комплиментираща му шапка.

Стилистичното сходство между двете вероятно е замислено от модните помощници на Първата дама, тъй като Лейди Ди не само е икона за британския народ, но и легендарна фигура в британското кралско семейство.


Трябва да отбележим, че учтивостта към местните традиции (включително и модерни такива) на Мелания ни допада изключително, но питаме и вас: Да или Не за Мелания като принцеса Даяна? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Харесва ли ви стилистичното сходство между Мелания и Лейди Ди?

More All fashion