Следва

Стил урок на седмицата: Summer ready сме!

We love: Капсулната на Mango посветена на Met Gala

null

All fashion преди 4 години

Тази година, за първи път, испанската марка Mango бе представена на годишния бал Met Gala. За събитието бе създадена ексклузивна рокля, която облече посланика на марката София Санчес де Бетак - арт директор и моден консултант.

 
„Това е много важно събитие за Mango. С подобни проекти искаме да вдъхновим нашите клиенти, да покажем гъвкавостта на марката, да предложим нови усещания", казва Жан Ривера, имидж директор на лейбъла.

Месец след най-грандиозното модно събитие, Mango пък представи и капсулна колекция, вдъхновена от Met Gala 2019. В нея дизайнерите на марката използват характерни черти на camp fashion естетика: богати цветове, оригинални аксесоари и театрален маниер.

Капсулната включва рокли с пайети и ресни, ярки сандали с малък ток, вечерен клъч и бижута с цветни кристали под формата на листа и мангови плодове. Артикулите от колекцията вече са в продажба, но само онлайн на сайта на марката.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.