Стил урок на седмицата: Summer ready сме!

Стил урок на седмицата: Summer ready сме!

С официалния старт на първия от летните месеци, започваме и сериозната подготовка на летните ни или по-точно ваканционни гардероби.

Настроението витае във въздуха и бива допълнително подплатено от стотиците красиви кадри с тема #ootd или outfit of the day, на които ежедневно ставаме свидетели в социалните мрежи. Именно оттам черпим вдъхновение, за да начертаем стилистичните основи на това, което искаме да носим, веднъж щом термометърът покаже 30 градуса. Преглеждаме и селектираме основното не само за едно хубаво лято, но и за модно такова, придружено от одобрени за сезона хайлайти, които предстои да наблюдаваме редовно през следващите 90 дни.

Оставяме плановете настрана и започваме да действаме по списък, съдържащ пет основни точки, които подреждаме така:

The White Dress
Белият тон неизменно присъства във всеки летен гардероб, а роклята, решена в неговата палитра, влиза в ролята на основен похват за оцеляване в горещите температури. Съгласувано с демонстрираното от инфлуенсърите дотук, всеки един силует и дължина са добре дошли, а ние лично не откъсваме очи от миди роклите-ризи, комплиментиращи всяка дамска фигура.

The Romantic Top
Романтичните бели топове, под чието влияние се очаква да протече лято 2019-та, се характеризират с квадратно или сърцевидно деколте и приятно обемни ръкави, изработени от леки памучни материи. С ретро облечени копчета в плат или с връзки и дантели, въпросният дизайн добавя усещане за женственост във визията и изглежда особено добре в комбинация с джинси с висока талия.

The Swimsuit 
Няма накъде без него, затова внимателно събираме вдъхновение в кадри, избирайки измежду цели или половинка силуети и акомпаниращите ги аксесоари, съобразени в неутрална или ярка палитра. Черно, червено, бяло, на райе или абстрактен принт, палитрата от избори побира за всекиго по нещо.

The Shoes

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.