Следва

Fendimania

It shopping list: Тениски да искаш! (х100)

След бърза равносметка установяваме, че най-често срещаната дреха в гардеробите ни е именно тишъртът. 

Shopping преди 4 години

Вечният дизайн, който удобно се разполага в класическа и неостаряваща кройка, но и също така смело експериментира сезон след сезон с тенденциозните течения, на които ставаме свидетели, е повече от необходимост за чието и да е стилно ежедневие.

Затова днес традиционният седмичен шопинг минава под влиянието на изобилието - море от тишърти, в което да заровим глави, докато открием нашия си. Събираме ги точно 100 на брой, за да се отдадем разточително на следобедното занимание, селектирайки измежду хай стрийт и висок клас имена, приковаващи погледите ни с безупречен дизайн, фина материя или смел принт, който да приобщим сред пролетните си находки.

От редовните H&M до наистина луксозните Brunello Cucinelli, богатият избор откликва на всяко модно желание по темата, а наред с дизайните не забравяме да обърнем внимание и на материите, особено капризните, от които, по подразбиране, са изработени нашите избори. Красивите дизайни изискват специална поддръжка, превръщаща се понякога в повече от предизвикателство, но за която пък пазим малък трик, работещ почти изцяло вместо нас.



Perwoll Care&Refresh
е истински умното и практично решение, когато става въпрос за грижа на деликатните модерни тъкани - високотехнологични, с примеси или изцяло изкуствени, много капризни като цяло. Продуктът е разработен със специалната Deo-Tech технология, която надеждно се грижи за синтетичните материали и неутрализира миризмите, осигурявайки свежест, невероятен аромат и по-дълъг живот на скъпоценните ни придобивки.

More Shopping