Следва

Хората говорят: За незаконната снимка от сватбата на Хари & Меган

It's OVER: Ирина се изнесе от къщата на Брадли

break up...

Celebrities преди 4 години

Очевидно Ирина Шейк и Брадли Купър наистина са много близо до раздяла. Последните слухове носят, че 33-годишната красавица дори се е изнесла от именито на холивудския актьор в Pacific Palisades, Лос Анджелис, струващо около 5 милиона долара.


"Ирина се върна отново в дома си, защото връзката им с Брадли никак не върви добре. Тя взе това решение след месеци на чудене, но най-сетне прецени, че всичко е приключило", издава приятелка на модела.

Двойката, която е заедно от 2015-та година насам, живее(ше) там заедно с 2-годишната си дъщеричка Лия. За момента никои от официалните говорители на Ирина и Брадли не са коментирали новината за проблемите.

По-рано тази седмица се появи информация за сериозните различия между модела и актьора. Оказва се, че връзката на двойката "е на крачка от разпада" и единственото, което ги спасява е наследничката им, заради която се опитват да намерят общ език.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.