Следва

A to JazZ Talks: Първата по рода си професионална конференция, изследваща пътя към международната сцена

Хората говорят: За незаконната снимка от сватбата на Хари & Меган

null

Celebrities преди 4 години

37-годишната Меган Маркъл и 34-годишният принц Хари се сдобиха с първороден син наскоро, а преди повече от година спретнаха разкошна кралска сватба. По всичко личи, че феновете на двойката все още помнят великолепната церемония, която се състоя на 19 май 2018 г. в замъка Уиндзор. И изглежда са готови за всичко, за да видят нови снимки от празника.


Вчера в мрежата се появи непубликувана снимка, дело на кралския фотограф Алекси Любомирски. Фотосът е защитен с воден знак и според информацията е била пусната в интернет пространството без знанието на автора.


Очевидно, кадърът е част от черно-бялата сватбена фотосесия на Хари и Меган, снимки от която бяха публикувани в официалния Instagram на херцога и херцогинята на Съсекс на първата годишнина от сватбата им.


Фотографът Алекси Любомирски засне и официалните портрети на двойката, които феновете видяха малко след като кралският наследник и екс актрисата обявиха годежа си. Самият творец призна, че Меган го е намерила в Instagram, тъй като близки са й споделили колко добре работи.

"Сесията на Меган и Хари бе удоволствие за мен, а те бяха толкова влюбени. Помня, че тогава единственото, което им казах бе: "Просто бъдете себе си, а аз ще снимам", каза преди няколко месеца по повод кралските снимки Любомирски.

Трябва да отбележим, че макар този фотосесия да прослави Алекси в звездните кръгове, той отдавна е доста популярен в света на модата. Фотографът е ученик на легендарния моден фотограф Марио Тестино и работи няколко години като негов асистент, а също така снима корици за Vogue, Elle и Harper's Bazaar.

По-любопитното, обаче, е че Тестино е любимият фотограф на принцеса Даяна, майката на принц Хари, и всъщност е автор на последната й официална снимка, направена през 1997 г. малко преди смъртта й в автомобилната катастрофа в Париж.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.