logo loader
Следва

Lunchtime shopping: -60 процента на всички обувки в Topshop

Кейт Мос за първи път за Armani

there’s a first time for everything...

All fashion преди 4 години

За всичко си има първи път! Въпреки че от години Кейт Мос е титуловано име в модната индустрия, моделът никога не е имал колаборация с Armani.

Сега Кейт се появи в рекламната кампания за новата есенно-зимна колекция на Джорджо Армани, като по този начин иконичният модел за първи път се превърна в лице на италианска марка.

Над феноменалните кадри на британския модел работи известното фото дуо Merth Alas и Marcus Piggott. В цветни и черно-бели снимки Кейт представя минималистични дизайни, вдъхновени "Рапсодия в синьо" на американския композитор Джордж Гершуин.

"Кейт Мос, която за първи път интерпретира стила на Армани с характерната си смелост, жизненост и чувственост, е жена с изключителна красота, чиято личност и енергия я отличава от мимолетните увлечения на публиката", казва самият дизайнер Джорджо Армани.

Очевидно от италианската луксозна марка са се заели да правят промени по добре познатата си концепция. По-рано стана известно, че брандът за първи път от последните 18 години ще направи дефиле в централата си на улица Borgonuovo в Милано.

More All fashion

Модна (р)еволюция: Secondhand September с Remix

All fashion преди 1 седмица

Този септември ще е повече от месец. Remix, водещата онлайн платформа за secondhand и outlet модни находки в Европа, обединява сили с модни ентусиасти и защитници на устойчивата мода по света, и се включва в инициативата Secondhand September

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 1 седмица

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 1 седмица

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю