Следва

Lunchtime shopping: -60 процента на всички обувки в Topshop

Кейт Мос за първи път за Armani

there’s a first time for everything...

All fashion преди 4 години

За всичко си има първи път! Въпреки че от години Кейт Мос е титуловано име в модната индустрия, моделът никога не е имал колаборация с Armani.

Сега Кейт се появи в рекламната кампания за новата есенно-зимна колекция на Джорджо Армани, като по този начин иконичният модел за първи път се превърна в лице на италианска марка.

Над феноменалните кадри на британския модел работи известното фото дуо Merth Alas и Marcus Piggott. В цветни и черно-бели снимки Кейт представя минималистични дизайни, вдъхновени "Рапсодия в синьо" на американския композитор Джордж Гершуин.

"Кейт Мос, която за първи път интерпретира стила на Армани с характерната си смелост, жизненост и чувственост, е жена с изключителна красота, чиято личност и енергия я отличава от мимолетните увлечения на публиката", казва самият дизайнер Джорджо Армани.

Очевидно от италианската луксозна марка са се заели да правят промени по добре познатата си концепция. По-рано стана известно, че брандът за първи път от последните 18 години ще направи дефиле в централата си на улица Borgonuovo в Милано.

More All fashion