Следва

Петъчна доза секс: Антъни Джошуа

ТЯ посети всички страни по света

wanderlust...

All About Life преди 4 години

"Вярвай, че можеш да постигнеш всичко, което желаеш" - това е мотото Лекси Алфорд.

21-годишната девойка се превърна в най-младия човек, обиколил всички страни по света. На 31-ви май Лекси стъпи в Северна Корея и по този начин счупи рекорда, държан иначе от 24-годишен британец.

Семейството на момичето притежава туристическа агенция, така че пътуването винаги е било част от нейния живот. "Винаги съм била любопитна за начина на живот на другите хора и за това как те намират щастие", споделя за неспиращото си желание за пътешествия Лекси.

Въпреки че първоначално не възнамерява да обикаля света, а само да пътува, 21-годишната девойка бързо осъзнава, че е вдъхновение за мнозина и продължава с дързостта си. "Бях твърдо решен да докажа на всички, че светът не е толкова страшен, колкото показват медиите, и че навсякъде има доброта", искрена е тя.

На 18-годишна възраст, след груба сметка, младата авантюристка разбира, че вече е посетила 72 страни по света и започва да мисли как да обиколи други държави. "За първи път се замислих да счупя рекорда през октомври 2016 година", признава Лекси.

Подобно обаче на други авантюристи, които са фокусирани върху разбиването на рекорди, девойката често бива критикувана, че не изследва достатъчно дълбоко страните, които посещава. На тези коментари тя отвръща: „В края на деня всички ние искаме да пътуваме по различни начини. Без значение какво искате, винаги ще има някой, който няма да се съгласи с вас и мнението ви."

А снимки от околосветското пътешествие на Лекси разглеждаме в галерията горе>>>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.