Следва

Lunchtime shopping: Рано пиле, рано пазари

Street style вдъхновения: Най-доброто от DragCon

You get it, girl!

Street Style преди 4 години

Този юни отбелязваме 50-годишния рожден ден на Pride шествията, организирани от LGBTQ обществото в борбата за равноправие, а по този случай целият месец минава под цветовете на дъгата, припомняне на ключови дати и моменти от историята, както и приятни ретроспекции, подобно на нашата, изпълнена с настроение, пъстрота и важни моменти ТУК.

По този повод посвещаваме и редовната ни стрийт стайл рубрика на LGBTQ празника, като днес конкретно фокусът пада върху DragCon конвенцията, която се проведе миналата седмица в Лос Анджелис, събрала фенове от различни краища на света - Австралия, Испания и Япония, както и, разбира се, всяка част на САЩ. Най-нетрадиционната от всички конвенции отпразнува пищната екстраваганца и присъщата й естетика за всичко Drag ориентирано.

Това е петата поредна година, в която събирането се провежда, а основен хайлайт там е добре разиграният кич, изобилието във всичките му прочити и отдаването на почит към различното. "Облаците" от брокат, парфюм, изкуствени кристали обемни перуки приютяват десетки любопитни кадри, в които надничаме, за да видим едни от най-ярките представителки на движението, както и звездните интерпретации, в които те се припознават>>>

More Street Style