Следва

#ootd: Bonne journée!

Амбър Валета, Киану Рийвс, Аня Рубик & триметровите й крака на първи ред на Saint Laurent

Направете място за краката на Аня!!!

All fashion преди 4 години

Saint Laurent може и да е една от най-легендарните и уважавани Модни къщи във Франция, но лейбълът очевидно не държи особено на географията. Като че ли беше вчера, когато Креативният, Антъни Вакарело, командирова публиката си в Либърти Стейт Парк, Ню Йорк, изпращайки моделите си по подиума на фона на емблематичните манхатънски небостъргачи.

Страстта към пътешествията, този сезон изпрати Saint Laurent дори по-далеч от дома - чак в Лос Анжелис. Че Западният бряг се превърна в дом на последното шоу на Къщата, не е никаква изненада - Вакарело и компания правят дрехи, които си се усещат точно като у дома си на фона на L.A. стил сцената. Смели са, но не прекалено безсрамни. Готини - и го знаят! Всичко, което само един Холивуд би оценил правилно!

Не само Saint Laurent отиде в Холивуд, самият Холивуд също не пропусна да уважи Къщата. Първи ред на дефилето би могъл спокойно да бъде оприличен на някоя от масите във вечер на Оскари или поне Златни глобуси. Цялата звездна тайфа разглеждаме в галерията горе>>>, а иначе само загатваме за присъствието на Амбър Хърд, придружена от всички остатъчни и неизяснени слухове около раздялата с Джони Деп, Киану Рийвс, като изваден от ОНЕЗИ кадри, и Аня Рубик - с триметровите си моделски крака...

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.