Седмичен ХОРОСКОП - 10.06 - 16.06

Astro преди 4 години

Венера, влиянието на любовта, магнетизма и привличането, навлиза в Близнаци, олицетворението на двойствеността (9 юни - 3 юли). Назрява привличане към необходимостта от разнообразие и себеизразяване по отношение на чувствата. Искрената и по детски закачлива и игрива любов тази седмица боравят с думи - любовните въпроси се посвещават на мисли и внимателни, съсредоточени наблюдения.

Първа четвърт на Луната е в Дева на 10-ти юни, подчертавайки необходимостта да се поддържа едно сигурно ниво на плавност.

Аспектът на съвпад на Марс в Рак образува тригон с Нептун в Риби (14 юни - 23 юни), като поставя основите на една положителна тенденция за укрепване на вярванията. Действията, предприети за създаване на баланс, ще бъдат добре приети, особено що се отнася до необходимостта да се поддържа вярата в човечеството. Марс гарантира, че дейности действително ще се извършват – няма да останат само на думи, а Нептун, че въпросните дейности ще бъдат подбудени от духовно осъзнаване.

Същият съвпад на Марс в Рак пък застава в опозиция на Сатурн в Козирог (14 юни - 1 юли) - дава ясна представа за сроковете на действията ни и важността от това да действаме своевременно или да правим нещо за даден проблем, преди да е станало прекалено късно. "Три пъти мери, веднъж режи" би било добро мото, докато трае тази критична опозиция Марс - Сатурн.

Хороскоп

Още от Astro