Седмичен ХОРОСКОП - 10.06 - 16.06

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, предстоящата седмица подчертава много положителни емоции и преживявания, свързани с децата и младите хора около вас.

Избягвайте напрежение във взаимоотношенията си с хора, които не живеят под вашия покрив, защото техните действия срещу вас ще бъдат непредвидими.

Любовният ви живот ще зависи от емоционалната ви стабилност и способността ви да се справяте с неочаквани предизвикателства, които ще възникнат през идните седем дни. В отношенията ви с любимия ви човек е възможно да изпитате много силни емоции, но също така може да се наложи да преживеете неприятни конфликти. Всичко зависи от желанието ви да реализирате само собствените си желания и очаквания.

Дамите на зодиакалния знак ще трябва да се вслушат в съветите на близките си приятелки, въпреки че това могат да бъдат против собствените им желания, намерения и усещания.

Господата ще преминат през критична ситуация, която може да определи бъдещето на семейни или професионални отношения, разработване на бизнес планове или финансови споразумения.

Хороскоп

Още от Astro