Седмичен ХОРОСКОП - 10.06 - 16.06

Astro преди 4 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще ви разочарова заради действията на човек, с когото работите. Възможно е да сте били измамени, подведени от фалшива информация и други.

Ако пътувате, бъдете много внимателни с личните документи и всичко останало, което ще определи комфорта на това пътуване.

Избягвайте вътрешни конфликти, които ще създадат нежелано напрежение в семейството ви. Твърде вероятно е вината за тяхното възникване да е изцяло ваша. Говорете предварително със своите близки за разходите или приходите в семейния бюджет през седмицата.

Планирайте заедно всички действия, свързани с паричните средства.

Периодът ще бъде благоприятен за разходки на открито сред природата или посещение на интересни места; носи изненада, свързана с роднина, който ще пожъне успех или ще претърпи кардинална промяна в живота си.

Дамите на зодията ще разполагат с достатъчно време да намерят изход от заплетени ситуации и да хармонизират сложните си взаимоотношения.

Господата ще бъдат по-нетърпеливи, понякога дори груби, в отношенията си с хората в ежедневието си. Добре е да овладеете страстите и емоциите си, защото не всеки, препречил се на пътя ви, ще се е готов да стъпи встрани.

Хороскоп

Още от Astro