Седмичен ХОРОСКОП - 10.06 - 16.06

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще бъдете изненадани от различни новини или събития, свързани с пари или необходимостта от създаване, получаване или изпращане на финансов документ.

Не е изключено възникването на неочаквани възможности за по-добри приходи, по-добри печалби (ако сте търговец или производител), особено пък ако ги търсите.

Конкретно събитие, свързано с парични средства, може да изисква от вас да вземете важно решение или действие в рамките на тази седмица. Вероятно ще се появят загуби или проблеми, които да ви дадат необходимите уроци, да ви покажат грешките, които сте допуснали дотук, или да индикират за нуждата от елиминиране на ненужни неща и хора от живота си. Важно е да вникнете в самата същност на подобни събития, защото противно на първоначалното ви възприятие, те не се случват във ваша вреда, а напротив!

Неочаквана ситуация на работното място може да предизвика стрес или паника; може да е свързано с грешки или злонамерени действия от страна на колеги, клиенти и други. В работата си също така внимавайте с отношенията си с хора, които очевидно са много амбициозни и безскрупулни.

Дамите ще бъдат озадачени от появата или развитието на някои събития през седмицата, а за господата ще е трудно да постигнат осезаем успех, но към момента е по-важно да се предпазват от загуби. 

Хороскоп

Още от Astro