Следва

Канадската супер звезда Bryan Adams

Ето я: Меган Маркъл се показа за първи път след раждането на Арчи

royal duties...

Celebrities преди 4 години

Облечена в тъмносиньо Givenchy, Меган Маркъл сложи край на отпуска си по майчинство, появявайки се за първи път на кралски ангажимент след раждането на първородния си син принц Арчи.

Както бе споделено по-рано, херцогинята на Съсекс присъства на парада по случай 93-ия рожден ден на кралица Елизабет. За Trooping The Colour тя пристигна в Бъкингамския дворец в колесница, заедно с принц Хари, херцогиня Катрин и херцогиня Камила.


Стилистично Меган заложи на любимата си модна луксозна марка - Givenchy, с чийто лейбъл бе и сватбената й рокля за кралската сватба. Асиметричната си тъмносиня рокля, с обемна кройка, която да не подчертава все още майчинските извивки, Маркъл допълни с шапка на Noelle Stewart, както традициите повеляват, малък клъч и ръкавици, които биват носени само като аксесоар.


Трябва да отбележим, че обикновено на младите майки в британското кралско семейство им е позволено да вземат почивка от шест месеца и да не посещават официални събития по това време. Но и Кейт, и Меган очевидно са много сериозни по отношение на отговорностите си и са нетърпеливи да изпълнят кралските си задължения. Така херцогинята Кеймбридж миналата година също се появи на военния парад Trooping The Colour само малко повече от месец след раждането на принц Луи.

Първородният син Меган и принц Хари - Арчи Харисън Маунбатън-Уиндзор проплака на 6 май. Родителите му го показаха на официална фотосесия няколко дни след раждането, за която херцогинята изуми всички, появявайки се с бяла рокля и високи обувки.

More Celebrities