Следва

Lunchtime shopping: 5 подаръка за астрообсебените Близнаци в живота ви

Tony Awards 2019: От Сиена Милър до Ана Уинтур - Кой какво облече?

red carpet finest...

All fashion преди 4 години

"Оскарите на Бродуей", както неофициално наричат наградите Тони, се проведоха вчера вечерта в Ню Йорк и събраха не едно и две известни имена по червения си килим.

Сиена Милър, Джейк Джиленхол, Луси Лиу и главната редакторка на американския Vogue Ана Уинтур, която дойде с дъщеря си Бий Карозини, бяха само част от звездните представители.

Кой на каква бляскава визия заложи, разглеждаме в галерията горе>>>

P.S.: Що се отнася до най-впечатляващите образи, то приписваме най-запомнящия се облик на Луси Лиу. Актрисата се появи на червения килим в буйна лилава рокля от Christian Siriano с дълбоко деколте и колкото и да ни се иска дантеленият noir дизайн на Сиена Милър да ни впечатли - то, опитът бе неуспешен.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.