Следва

Продават Chanel?

НА ПЛАЖ ВКЪЩИ: Иван Асен 22

НА ПЛАЖ ВКЪЩИ: Дрехи и бижута в пясъчни нюанси и форми са новите творения на дизайнерите от екипа на ИВАН АСЕН 22

All fashion преди 4 години



По време на специално предпремиерно привю, организаторите от дизайнерска платформа ИВАН АСЕН 22 и партньорите на дизайнерското събитие SHAPES OF SAND -КАОЛИН ЕАД, разкриха на представители на медиите потопения в пясъчната атмосфера на темата дизайнерски шоурум и представиха новите тематично създадени колекции на общо 26 дизайнери от екипа си.



Цветовете варират не само във всички нюанси на пясъчно-бежовото, а привнасят светлината на ярко жълтото или са омекотени от водни зеленикаво-сини нюанси, нежно розово и пепел от рози, с акцент от ярко червено. Ленът е преобладаващата естествена материя, в новаторското му решение е с преливащ многоцветен принт, последван от памук и коприна, като голяма част от десените са обагрени на ръка от самите дизайнери. Бижутата продължават темата на превръщането на суровинен материал в нова форма и показват разнообразие от материали, като стъкло, сребро, порцелан, естествено дърво и цветни ресни.



Новата дизайнерска изложба ще остане в шоурума на ИВАН АСЕН 22 до 30 юни с работно време понед.-петък 16:00-20:00 ч., в събота и неделя: от 14:00-20:00 ч.



SHAPES OF SAND
се превръща в своеобразен мини-фестивал, тъй като всеки уикенд предстои представянето на допълваща събитието инидивидуална колекция: Началото поставя Росица Мршич с лятната си колекция „HIYOKU“ на 8.06., а на 15.06. ще я последва Милена Начева с „Côte d’Azur“. На 22.06 предстои „Hybrid Shades“ на OFF Limits Studio, а на 29.06. Наталия Живкова от Jar & Jam ще закрие с колекцията си „Flashback“.

Предстоят много модни емоции, така че заповядайте на гости в „плажа за вкъщи” на ИВАН АСЕН 22!

фотограф: Петър Тановски
модел: Ивана Гелева
грим: Арина Митева
косa: Диляна Иванова

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.