Следва

Продават Chanel?

НА ПЛАЖ ВКЪЩИ: Иван Асен 22

НА ПЛАЖ ВКЪЩИ: Дрехи и бижута в пясъчни нюанси и форми са новите творения на дизайнерите от екипа на ИВАН АСЕН 22

All fashion преди 4 години



По време на специално предпремиерно привю, организаторите от дизайнерска платформа ИВАН АСЕН 22 и партньорите на дизайнерското събитие SHAPES OF SAND -КАОЛИН ЕАД, разкриха на представители на медиите потопения в пясъчната атмосфера на темата дизайнерски шоурум и представиха новите тематично създадени колекции на общо 26 дизайнери от екипа си.



Цветовете варират не само във всички нюанси на пясъчно-бежовото, а привнасят светлината на ярко жълтото или са омекотени от водни зеленикаво-сини нюанси, нежно розово и пепел от рози, с акцент от ярко червено. Ленът е преобладаващата естествена материя, в новаторското му решение е с преливащ многоцветен принт, последван от памук и коприна, като голяма част от десените са обагрени на ръка от самите дизайнери. Бижутата продължават темата на превръщането на суровинен материал в нова форма и показват разнообразие от материали, като стъкло, сребро, порцелан, естествено дърво и цветни ресни.



Новата дизайнерска изложба ще остане в шоурума на ИВАН АСЕН 22 до 30 юни с работно време понед.-петък 16:00-20:00 ч., в събота и неделя: от 14:00-20:00 ч.



SHAPES OF SAND
се превръща в своеобразен мини-фестивал, тъй като всеки уикенд предстои представянето на допълваща събитието инидивидуална колекция: Началото поставя Росица Мршич с лятната си колекция „HIYOKU“ на 8.06., а на 15.06. ще я последва Милена Начева с „Côte d’Azur“. На 22.06 предстои „Hybrid Shades“ на OFF Limits Studio, а на 29.06. Наталия Живкова от Jar & Jam ще закрие с колекцията си „Flashback“.

Предстоят много модни емоции, така че заповядайте на гости в „плажа за вкъщи” на ИВАН АСЕН 22!

фотограф: Петър Тановски
модел: Ивана Гелева
грим: Арина Митева
косa: Диляна Иванова

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.