Следва

Най-красивите мацки на "Ролан Гарос" 2019

Дизайн за вдъхновение: Италианската идилия на Андреа Бочели

la vita e bella...

All About Life преди 4 години

Син диван на флорален принт, комплиментиран от разкошни жълти възглавници, пиано, любов и няколко кучета. Не, не ви описваме щастието като по учебник, а такова каквото е в живота на Андреа Бочели.

60-годишният именит оперен певец позволи на феновете си да надникнат зад вратите на италианското му имение, в което живее заедно със съпругата си Вероника и трите си деца.

Villa Alpemare е разположенa на брега на морето в Тоскана и се простира на площ от 743 квадратни метра, а преди да бъде уютно семейно убежище е имала ролята на хотел. Едногодишно реновиране разделя дома на три отделни пространства, които съответстват на трите нива на вилата. Първият етаж включва дневната и трапезарията, вторият има офиси, студиото на Бочели и помещенията за спални на гости, а на последния етаж са семейните спални.

Имотът на Бочели се радва на "наистина безценни гледки, както на морето, така и на склоновете на Апуанските Алпи", както казва самият той, и е изцяло модернизирано, въпреки че все още носи тежкият дух на бароковия интериор, който разглеждаме в галерията горе>>>

More All About Life