Следва

Бански 2019: Love Stories с колекция за H&M

Продават Chanel?

money talks...
 

All fashion преди 4 години

Въпреки че френската модна компания е толкова скъпа, че дори не ни идва на ум кой би могъл да си позволи да я купи, из модните среди се носят слуховете за продажба на Chanel.


Четири месеца след кончината на легендарният Карл Лагерфелд, цената на Къщата нарасна до 100 милиарда евро. Само за да успеете да сравнение за какво говорим: фешън конгломератът LVMH се оценява на 176 милиарда евро, Inditex, който притежава Zara, Massimo Dutti и други подобни - 77,5 милиарда евро, Hermès - 63,3 милиарда евро, а влиятелните Kering - 59,1 милиарда евро.

За момента представители на Chanel категорично заявяват, че няма да продават компанията и няма какво повече да кажат за "неоснователните слухове", от LVMH, които са гласени за главен купувач, също отказват да коментира, но всички помним, че подобен сценарии имаше и при сделката с Versace преди време.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.